Johannesbäcksgatan 39B
Widerlov logo

widerlöv Uppsala

Vi är en del av Widerlöv, Sveriges näst största privatägda mäklarfirma. Klicka här för att läsa mer om våra branschtjänster och de städer där Widerlöv är verksamt.

Såld

Johannesbäcksgatan 39B
Östra Salabacke, Uppsala

4 rum, 140.2 kvm, 4 997 kr/mån
Utgångspris: 4 395 000 kr
Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Widerlöv begränsar antalet personer som befinner sig i visningsbostaden samtidigt. Detta gör vi genom att du som spekulant behöver anmäla dig till aktuella visningar. Vid många anmälda spekulanter till samma visning kommer mäklaren kontakta dig för en exakt tid som du är välkommen att besöka visningen på.

Spännande stadsradhus med planerad inflyttning i december 2020

Stadsradhus i två plan om totalt ca 140 väldisponerade kvadratmeter, fördelat på 4 rum och kök med 3 sovrum. Radhuset värms upp med egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan och via radiatorer på övre plan. Flera fina utrymmen för härligt umgänge så som en fantastiskt trevlig atriumgård, stenbelagd uteplats och på andra våningen finns även en härlig terrass med trätrall. Det finns förråd på baksidan och plats för bilen på framsidan.

I bostadsrättsföreningen Östra Sala Backe planeras för 16 stycken stadsradhus med modern design och spännande planlösningar. Försäljningen sker i två etapper med 8 stycken radhus i varje etapp. Tidpunkt för upplåtelse och inflyttning i etapp 1 är i slutet fjärde kvartalet 2020 och för etapp 2 beräknas inflyttning ske cirka ett år efter detta d.v.s fjärde kvartalet 2021.

Föreningen kommer äga en solcellsanläggning för produktion av el, elen kommer säljas till bostadsrättsinnehavarna i första hand och i den mån elen ej kan förbrukas inom fastigheten säljs överskottet via elnätet.

Östra Salabacke ligger med bekvämt avstånd till centrala Uppsala. Härifrån når du snabbt Gränbystadens breda utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen. Det är gång- och cykelavstånd till stadskärnan och flera lokalbusslinjer trafikerar området. E4:an nås på några minuter med bil. Från Uppsala Centralstation når du Stockholm Centralstation på ca 30-38 minuter med tåg. I Östra Salabacke planeras för drygt 2000 bostäder i en blandad stadsbebyggelse med gröna gårdar och varierande arkitektur.

Läs gärna mer på: http://ostrasalabacke.uppsala.se/.

OBS! Bilderna är illustrationer - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Utgångspris:
4 395 000 kr
Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
140.2 kvm
Rum
4 rum och kök
Avgift
4 997 kr/mån

VÄLKOMMEN PÅ VISNING

För visning kontakta mäklaren
Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

MÄKLARE

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Försäljningschef Nyproduktion

0707-67 83 23

[email protected]

Fakta

 • Rumsbeskrivning

  Antal rum

  4 rum och kök

  Rumsbeskrivning

  ENTRÉPLAN Hall med klinkergolv och förvaring. Stilfullt kök från Sentens med matplats. Köket är utrustat med spishäll, ugn, micro, diskmaskin, kyl och frys. Alla vitvaror från Electrolux. Fantastiskt trevlig Atriumgård om ca 15 kvm i hjärtat av huset. Allrum med utgång till uteplats. Massiv mattlackad ektrappa som leder upp till övre plan. WC/Duschrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns duschvägg, wc, tvättställ med kommod, handdukstork och badrumsspegel. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. ÖVRE PLAN Hall med förråd och utgång till terrassen. Sovrum 1 med utgång till terrassen samt egen klädkammare och fransk balkong. Sovrum 2 med två garderober. Sovrum 3 med två garderober. Badrum med kaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme. Här finns badkar, wc, tvättställ med kommod, badrumsspegel och handdukstork.

 • Bostaden

  Boarea

  140.2 kvm (Areauppgifter enligt ritning/säljaren)

  Månadsavgift

  4997 kr

  Kommentar till avgift

  Månadsavgiften bekostar föreningens löpande utgifter som amorteringar, räntor på lån, skatter, försäkringspremier, vatten och avlopp, elektrisk kraft, och renhållning. Den boende betalar kostnad för uppvärmning, hushållsel och hemförsäkring med bostadsrättstillägg.

  Balkong/uteplats

  Trevlig atriumgård, stenlagd uteplats samt terrass med trätrall.

  Andelstal

  Andel i föreningen: 6.267%

 • Fastigheten

  Fastighetsbeteckning

  Salaback 49:1

  Byggår

  2020

  Övriga byggnader/utrymmen

  Förråd.

  Status energideklaration

  Ej utförd

 • Driftskostnad

  El

  375 kr/mån

  Uppvärmning

  750 kr/mån

  Försäkring

  250 kr/mån

  Totalt

  1375 kr/mån

  Kommentar

  Driftkostnaden är beräknad enligt schablon.

 • Föreningen

  Namn

  Östra Sala Backe

  Allmänt om föreningen

  Föreningen kommer äga en solcellsanläggning för produktion av el, elen kommer säljas till bostadsrättsinnehavarna i första hand och i den mån elen ej kan förbrukas inom fastigheten säljs överskottet via elnätet.

  Ekonomi

  Inga planerade höjningar.

 • Mäklaruppdraget

  Mäklaren ska tillvarata både köparens och säljarens intressen. Det är dock säljaren som anlitar mäklaren för att hantera förmedlingen av bostaden, och det är också säljaren som betalar arvodet till mäklaren. Du som köpare behöver inte betala något för mäklarens arbete.

  Enligt 14 § Fastighetsmäklarlagen ska en fastighetsmäklare redovisa skriftligen för säljare, köpare och spekulanter om mäklaren eller mäklarfirman har några intäkter från vad som kallas "sidoverksamhet" i anslutning till uppdraget att förmedla någons bostad. Därför vill vi på Widerlöv & Co berätta att Hemnet tar ut en obligatorisk avgift av säljaren för annonsering på hemnet.se enligt vid var tid gällande prislista på hemnet.se/bostadsannonsering, och att Hemnet ersätter Widerlöv & Co med hälften av annonsavgiften (minus moms) per annonserad bostad för den administration som tillkommer för oss. Ersättningen ges inte direkt till den enskilda mäklaren, utan går till mäklarfirman.

Bilder

Sala backe_sovrum

Sala backe_vdrum

Michael Melin

Ansvarig Fastighetsmäklare, Försäljningschef Nyproduktion

0707-67 83 23

[email protected]

För visning kontakta mäklaren

Vi värnar om alla besökare, anmälan krävsLäs mer

Liknande bostäder

Hämtar liknande bostäder...
Johannesbäcksgatan 39B, UppsalaBostadsbildStadsradhus i två plan om totalt ca 140 väldisponerade kvadratmeter, fördelat på 4 rum och kök med 3 sovrum. Radhuset värms upp med egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan och via radiatorer på övre plan. Flera fina utrymmen för härligt umgänge så som en fantastiskt trevlig atriumgård, stenbelagd uteplats och på andra våningen finns även en härlig terrass med trätrall. Det finns förråd på baksidan och plats för bilen på framsidan. I bostadsrättsföreningen Östra Sala Backe planeras för 16 stycken stadsradhus med modern design och spännande planlösningar. Försäljningen sker i två etapper med 8 stycken radhus i varje etapp. Tidpunkt för upplåtelse och inflyttning i etapp 1 är i slutet fjärde kvartalet 2020 och för etapp 2 beräknas inflyttning ske cirka ett år efter detta d.v.s fjärde kvartalet 2021. Föreningen kommer äga en solcellsanläggning för produktion av el, elen kommer säljas till bostadsrättsinnehavarna i första hand och i den mån elen ej kan förbrukas inom fastigheten säljs överskottet via elnätet. Östra Salabacke ligger med bekvämt avstånd till centrala Uppsala. Härifrån når du snabbt Gränbystadens breda utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen. Det är gång- och cykelavstånd till stadskärnan och flera lokalbusslinjer trafikerar området. E4:an nås på några minuter med bil. Från Uppsala Centralstation når du Stockholm Centralstation på ca 30-38 minuter med tåg. I Östra Salabacke planeras för drygt 2000 bostäder i en blandad stadsbebyggelse med gröna gårdar och varierande arkitektur. Läs gärna mer på: http://ostrasalabacke.uppsala.se/. OBS! Bilderna är illustrationer - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.https://widerlov.se/tillsalu/CMBOLGH4T5T3HDOTC2MDHMJ4395000 kr