Slutsålt

Östra Salabacke, Uppsala

Brf Östra Sala Backe Etapp 1

  • Projekt
3 995 000 - 4 595 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum
Brf Östra Sala Backe Etapp 1

Spännande stadsradhus med bra läge i växande Östra Salabacke

Etapp 1 är slutsåld!

I bostadsrättsföreningen Östra Sala Backe planeras för 16 stycken stadsradhus med modern design, hög kvalitet och spännande planlösningar. Försäljningen sker i två etapper med 8 stycken radhus i varje etapp. Den första etappen är slutsåld och för etapp 2 beräknas säljstarta under 2021. Anmäl ditt intresse för etapp 2 till ansvarig mäklare.

Stadsradhusen disponeras i två plan där husen i etapp 1 antingen är på ca 120 eller 140 väldisponerade kvadratmeter, alla fördelade på 4 rum och kök med 3 sovrum. Stenbelagd uteplats och på andra våningen i alla hus finns en härlig terrass. De större husen har även en fantastisk atriumgård. Föreningen kommer äga en solcellsanläggning för produktion av el, elen kommer säljas till bostadsrättsinnehavarna i första hand och i den mån elen ej kan förbrukas inom fastigheten säljs överskottet via elnätet.

Östra Salabacke ligger med bekvämt avstånd till centrala Uppsala. Härifrån når du snabbt Gränbystadens breda utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen. Det är gång- och cykelavstånd till stadskärnan och flera lokalbusslinjer trafikerar området. E4:an nås på några minuter med bil. Från Uppsala Centralstation når du Stockholm Centralstation på ca 30-38 minuter med tåg. I Östra Salabacke planeras för drygt 2000 bostäder i en blandad stadsbebyggelse med gröna gårdar och varierande arkitektur.

Läs gärna mer på: http://ostrasalabacke.uppsala.se/.

OBS! Bilderna är illustrationer - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Intresseanmälan
Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Dokument och länkar

previous slide
next slide
Planlösning från Brf Östra Sala Backe Etapp 1, Slutsålt i Östra Salabacke, Uppsala Planlösning från Brf Östra Sala Backe Etapp 1, Slutsålt i Östra Salabacke, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Bostäder

 - 
 - 
 - 
Status
Pris (Fast pris)
Avgift
Rum
Adress
Boarea
Såld 4 395 000 4 997 kr/mån 4 Johannesbäcksgatan 39B 140.2
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad