Såld

Östra Salabacke, Uppsala

Johannesbäcksgatan 39B

Slutpris: 4 395 000 kr

Johannesbäcksgatan 39B Visa projekt

Spännande stadsradhus med planerad inflyttning i december 2020

Stadsradhus i två plan om totalt ca 140 väldisponerade kvadratmeter, fördelat på 4 rum och kök med 3 sovrum. Radhuset värms upp med egen frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan och via radiatorer på övre plan. Flera fina utrymmen för härligt umgänge så som en fantastiskt trevlig atriumgård, stenbelagd uteplats och på andra våningen finns även en härlig terrass med trätrall. Det finns förråd på baksidan och plats för bilen på framsidan.

I bostadsrättsföreningen Östra Sala Backe planeras för 16 stycken stadsradhus med modern design och spännande planlösningar. Försäljningen sker i två etapper med 8 stycken radhus i varje etapp. Tidpunkt för upplåtelse och inflyttning i etapp 1 är i slutet fjärde kvartalet 2020 och för etapp 2 beräknas inflyttning ske cirka ett år efter detta d.v.s fjärde kvartalet 2021.

Föreningen kommer äga en solcellsanläggning för produktion av el, elen kommer säljas till bostadsrättsinnehavarna i första hand och i den mån elen ej kan förbrukas inom fastigheten säljs överskottet via elnätet.

Östra Salabacke ligger med bekvämt avstånd till centrala Uppsala. Härifrån når du snabbt Gränbystadens breda utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen. Det är gång- och cykelavstånd till stadskärnan och flera lokalbusslinjer trafikerar området. E4:an nås på några minuter med bil. Från Uppsala Centralstation når du Stockholm Centralstation på ca 30-38 minuter med tåg. I Östra Salabacke planeras för drygt 2000 bostäder i en blandad stadsbebyggelse med gröna gårdar och varierande arkitektur.

Läs gärna mer på: http://ostrasalabacke.uppsala.se/.

OBS! Bilderna är illustrationer - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad