Slutsålt

Kapellgärdet, Uppsala

Tornträdgården 3

  • Projekt
1 245 000 - 4 795 000 kr
  • lamp and chair icon 1 - 5 rum
Tornträdgården 3

Med Kapellgärdets bästa läge, ett par minuter till Uppsalas stadskärna, får du ett boende där du kan trivas länge.

Tornträdgården 3 består av 59 lägenheter om 1-5 rok, de flesta med balkonger eller uteplats. Bostäderna är fördelade på fyra trapphus med underliggande garage.

Innergården har vi låtit Ulf Nordfjell, en av Sveriges främsta landskapsarkitekter, designat. Den får en ombonad känsla med mjuka linjer och gott om ytor att umgås på. Dessutom är de fyra årstiderna ett tydligt tema för innergården där varje säsong ska komma till sin rätt så att man även på vintern ska kunna njuta av ett vackert grenverk.

Från Tornträdgården har du nära till allt - gym, shopping, restauranger och inte minst det pendlarvänliga läget med raka vägen längs cykelbanan till Resecentrum en kilometer bort.

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad