Pågående

Luthagen, Uppsala

Seminariet

  • Projekt
  • lamp and chair icon 1 - 5 rum
Seminariet

Nyromantik i nationalromantiska omgivningar

Välkommen hem till ett stycke historia när Bonava varsamt rustar upp Seminarieparken till samtida grönska och bygger nya hem i parkens utkant.

Mot Fyrisvallsgatan och Prästgatan i Luthagen kommer Bonava att uppföra tre Svanenmärkta bostadskvarter i nyromantisk anda om 1-5 rum och kök. Här bor du med ett fantastiskt läge intill kulturhistoriska byggnader och med vy mot Seminarieparken som under det kommande året kommer att rustas med lek, aktivitet och nyplanterad grönska.

I trä och tegel
Arkitekturen är av stor vikt i utformingen av det nya grannskapet. Två kvarter byggs i rött tegel som en hyllning till den centrala seminariebyggnaden som uppfördes redan 1916. Det mindre friliggande bostadshuset får istället en rödslammad träfasad som knyter an till den äldre rektorsvillan och trädgårdsmästarbostaden belägna i Seminarieparken. Till varje kvarter hör en lummig innergård med plats för grönska och gemenskap. För de boende finns även en gemensam bastu med relax, en festlokal och ett övernattningsrum för gäster.

Information om bilder
Flera av bilderna på denna sida är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede vilket innebär att avvikelser kan förekomma.

Det kommer att finnas 22 st garageplatser, 12 st carportplatser och 13 st parkeringsplatser utomhus. Vissa platser kommer att vara utrustade med elbilsladdare.

Annonsen kommer att uppdateras med priser och avgifter inom kort.

Intresseanmälan
Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn
Mattias Forsberg
Assisterande mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad