Slutsålt

Rosendal, Uppsala

Rosalia 2

  • Projekt
1 495 000 - 4 530 000 kr
  • lamp and chair icon 1 - 4 rum
Rosalia 2

Bo i lugna kvarter nära city och naturen

Den andra etappen i kvarteret Rosalia växer fram i den nya stadsdelen Rosendal. Här bor du i välplanerade, hållbara och ljusa bostadsrätter med gångavstånd till både aktivt stadsliv och grönskade uteliv.

Kvarteret Rosalia är ett attraktivt tillskott i den framväxande stadsdelen Rosendal. Rosalias lägenheter om 1-4 rum och kök i andra etappen har stora ljusinsläpp och kvadratsmarta ytor. Kvarteret genomsyras av ett medvetet helhetstänk kring hållbarhet, med byggnader som präglas av samtidens arkitektur. I Rosalia bor du modernt och lever både hållbart och naturnära.

Här bor du nära attraktiva arbetsplatser såsom Akademiska sjukhuset och Science Park. En kort promenad bort ligger Stadsskogen och centrum med centralstation och det breda utbudet av restauranger, butiker, kultur och nöjen.

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad