Pågående

Gränby backe, Uppsala

Meteorologen

  • Projekt
1 395 000 - 3 995 000 kr
  • lamp and chair icon 1 - 4 rum
Meteorologen

Smakfull design i gröna kvarter - ditt nya cityliv.

Välkommen hem till Meteorologen!

Med närhet till Gränbystaden, naturen i Gränbyparken och den svårslagna utsikten över Uppsala från takterrassen är det lätt att trivas, oavsett väder.

I Meteorologen byggs moderna och yteffektiva lägenheter om 1-4 rum och kök med balkong eller uteplats. I första säljetappen släpper vi 40 lägenheter. Kvarteret kommer att bestå av 69 lägenheter i två huskroppar med en sober, grå skifferfasad med svarta detaljer. Under huset byggs ett garage som nås med hiss från samtliga trapphus.

Mötesplats på takterrassen
När du kommer fram till Meteorologen är det första du ser den gemensamma takterrassen. Här kan du samla vänner och grannar för att njuta av utsikten. Du ser längs Vaksalagatan ända ner till Uppsala domkyrkas två torn.

I närområdet
Här bor du mellan Gränbyparken och Källparken, en kort promenad från Gränbystaden med sina över 140 butiker, caféer, restauranger, biograf och serviceställen. Med buss tar du dig till Uppsalas stadskärna på 10 minuter och på de fina cykelbanorna tar det bara 12 minuter.

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostadsutvecklare

Projektinformation

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close