Pågående

Karlholm, Tierp

Kanalhusen

  • Projekt
3 875 000 - 6 995 000 kr
  • lamp and chair icon 3 - 4 rum
Kanalhusen

Unika parhus och radhus med takterrass och egen brygga!

Dina dagar kommer aldrig bli som förr. Med havet utanför fönstret och egen båtbrygga några steg från dörren mår inte bara själen bra, här kommer nya vanor som vinterbad, bryggfika med grannarna och fisketurer förmodligen bli en del av din nya vardag.

På unikt läge precis vid havet bygger vi kvarteret Kanalhusen - radhus och parhus med äganderätt. Den första etappen består av 16 moderna och välplanerade hus av varierande storlek som passar både den lilla och stora familjen. Alla hus har en smakfullt planerad tomt, takterrass och båtbrygga intill tomten. Den väldesignade insidan harmonierar med den rika naturen på utsidan. Här ska det vara härligt att bo.

Fina sommarkvällar vill du kanske lämna din egen oas för en fin kvällspromenad längst bryggan till den stora hamnen där det myllrar av liv. På en av uteserveringarna vid hamntorget får ni njuta av sommarsverige från bästa läge.

Att bo i Karlholm Strand ger hela familjen möjlighet till en rik, aktiv och social fritid. Skolkompisar och vänner på gångavstånd, lika så löparspår, padelbanor och seglarskola. Här bor du bekvämt i en levande skärgårdsidyll med all service du behöver i din vardag. Skulle du sakna vännerna i storstan är de bara några mil bort. Men mer troligt är att de kommer vilja komma till dig.

De moderna och välplanerade husen i Kanalhusen är något utöver det vanliga. Här får både den lilla och stora familjen plats och vi har fokuserat på att livet ska vara både härligt och smidigt att leva. För vi vill att du ska få tid till din fritid.

Här erbjuds radhus och parhus mellan 91-150 kvm boarea, alla med egen takterrass och brygga.

Besök www.kanalhusen.com för att ta del av all info om projektet, och även se alla tillgängliga bostäder.

Klicka här för att komma direkt till bostadsväljaren: https://www.kanalhusen.com/bostader

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Projektinformation

previous slide
next slide
Planlösning från Kanalhusen, Pågående i Karlholm, Tierp
Planlösning från Kanalhusen, Pågående i Karlholm, Tierp
Planlösning från Kanalhusen, Pågående i Karlholm, Tierp
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Bostäder

 - 
 - 
 - 
Status
Pris (Fast pris)
Avgift
Rum
Adress
Boarea
Till salu 3 975 000 0 kr/mån 3 Kanalhusen 3 90
Till salu 3 875 000 0 kr/mån 3 Kanalhusen 4 90
Till salu 4 795 000 0 kr/mån 4 Kanalhusen 8 120
Till salu 4 795 000 0 kr/mån 4 Kanalhusen 5 120
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad