Såld

Fålhagen, Uppsala

Ymergatan 13A

Slutpris: 3 650 000 kr

Ymergatan 13A

Ljus och tilltalande gavellägenhet med en öppen och modern planlösning. Balkong i soligt läge.

Välkommen till denna charmiga gavellägenhet bekvämt belägen en halv trappa upp på en lugn gata i populära Fålhagen. Med en takhöjd om ca 2,7 meter, stora fönsterpartier åt tre håll och en ljus färgsättning får du här en bostad med fint ljusinsläpp och rymdkänsla. Balkongen ligger på gaveln och har sol från förmiddag till kvällen.

Planlösningen ger dig entré/hall med plats för ytterkläder, kök med matplats samt ett vardagsrum med ljust hörnläge, burspråk och utgång till balkongen. Vidare får ni här ett rymligt badrum med golvvärme, dusch och tvättmaskin samt två sovrum varav det ena har infällda garderober och fransk balkong. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd och en matkällare.

I Fålhagen bor du med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd till Resecentrum för pendling med buss eller tåg. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med ett stort serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. På Ymergatan bor du centralt men ändå ostört från de större trafikerade vägarna, ett mycket attraktivt läge!

Anmäl dig gärna på widerlov.se. Varmt välkommen!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ymergatan 13A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad