Såld

Nyby, Uppsala

Wivalliusgatan 39

Slutpris: 1 875 000 kr

Wivalliusgatan 39

Fint renoverad lägenhet med insynsskyddad balkong

Välplanerad och rymlig genomgångslägenhet i bra skick. Belägen på andra våningen med ett ogenerat läge på lugn återvändsgata. Bostaden är fint renoverad med lugna och dova färger och lite oväntade men ytterst smakfulla detaljer såsom fondvägg av klinkerplattor. Rejäl och insynsskyddad balkong i sydväst mot eftermiddags- och kvällssolen där träden skänker behaglig svalka under sommarmånaderna. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett förråd i trapphuset i direkt anslutning till lägenheten.

Renovering av föreningens vatten- och avloppsstammar skall påbörjas under 2022. Det innebär att du här kommer att få ett nytt badrum där du som köpare själv har möjlighet att påverka färgval och utrustning. I denna lägenhet kommer de preliminärt att börja renovera mitten av 2023.

Planlösningen ger dig hall med förvaring och plats för ytterkläder, stort och stilrent kök med matplats och ett sovrum mot gårdsmiljön. Vidare får du här ett vardagsrum med utgång till balkongen och ett badrum med dusch och tvättmaskin.

Mycket välskött och omtyckt förening med stora gårdar och samlingslokal, bastu, solarium, övernattningsrum och motionsrum/träningslokal. I nuläget är det mycket kort kö till parkeringsplats.

Nyby är ett lugnt och barnvänligt område med trevliga och soliga innergårdar. Via kort gång- och cykelavstånd finns Gränbystaden med dess breda utbud av shopping, service och restauranger. I närområdet finns även en välsorterad Willys butik och busshållsplats når du på någon minut. Smidig påfart till E4:an för dig som bilpendlar. För dig som gillar natur och motion finns bl a Gamla Uppsala och Röbo med fina motionsspår i vacker omgivning.

Anmäl dig till visningen redan idag!

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wivalliusgatan 39, Såld i Nyby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad