Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Wilhelm Kåges gata 96

Slutpris: 3 500 000 kr

Wilhelm Kåges gata 96

Unik etagelägenhet med högt i tak och solig takterrass

Unik lägenhet i etage med känsla av vindsvåning, belägen i Populära Porslinskvarteren i hjärtat av Gustavsberg.

Lägenheten har en genomgående och stilren interiör med detaljer och räcken i industridesign. Intill hallen på entréplan välkomnas du av det fina köket med matplats och yta för hela familjen. Här finns två sovrum med gemensam ingång, perfekt för barnen eller den som förslagsvis önskar att ha sovrum- och kontor kombinerat i ett. Badrummet ligger diskret intill hallen och är utrustat med bland annat behaglig golvvärme, tvättpelare och duschhörna med plats för badkar.

På det övre våningsplanet möts du av ljus och rymd med högt i tak (över 5 meter) och takfönster med pampiga balkar vilket är unikt för området. Låt kreativiteten flöda med flera sociala ytor att möblera, väggar att dekorera och mysiga utrymmen för potentiella sovplatser. Trappan vidare upp tar dig till din egna privata takterass. Här strålar solen större delen av dagen och har yta nog för både matgrupp och solstolar. En minst sagt vacker bostad med exklusiv känsla som har det lilla extra!

I Porslinskvarteren bor du med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Fina Kattholmen har en gästhamn för båtar, minigolf och restaurang med festligheter. Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor finns runtom i Gustavsberg. Med buss från den närliggande hållplatsen tar du dig in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wilhelm Kåges gata 96, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö Planlösning från Wilhelm Kåges gata 96, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad