Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Wilhelm Kåges gata 9

Slutpris: 4 900 000 kr

Wilhelm Kåges gata 9

Perfekt planerad gavel 4a med två balkonger

Välkommen till denna trevliga lägenhet med härligt gavelläge och fönster i tre väderstreck som förser lägenheten med ett genomgående naturligt ljusinsläpp! Lägenhet om 97 kvm har två stycken balkonger varav den ena ligger i trevligt söderläge högst upp i huset och den andra med perfekt nordvästläge med sol från lunch och fram till dess att solen går ner.

Den sociala planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger utrymme för både ordentlig soffgrupp och större matbord. Fint kök med inredning av hög kvalité från Ballingslöv. Generösa arbetsytor. Vitt kakel ovan bänken samt gott om förvaring bakom vita luckor och lådor. Köket är fullt utrustat med; induktionshäll, utdragbar fläkt, integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd, ugn och inbyggd mikrovågsugn.

Från det stora vardagsrummet nås den ena balkongen med sol från lunch till sen kväll. Lägenheten har 3 sovrum varav 1 stort master bedroom. Från ett av de mindre sovrummen nås balkongen med söderläge.

Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Lägenheten har en även separat wc.

Föreningen Brf Domino i Gustavsberg är en stabil bostadsrättsförening med strukturerade framtidsplaner. Via föreningen får du bland annat tillgång till cykelrum, garage och en av Gustavsbergs vackraste innergårdar. Precis utanför föreningens byggnader ligger Blå Blom-parken med trevlig lekplats och Fajansparken med fina parkstråk som löper genom hela Porslinskvarteren. Busshållplatsen till direktbussarna som tar dig smidigt in till Slussen eller Cityterminalen på bara 25 min har ni precis intill byggnaden. Under sommarhalvåret kan man även åka båt till/från Slussen.

Det historiska gamla fabriksområdet är en levande stadsdel där fabrikens historia är synlig för invånare och besökare då industriarkitekturen bevarats. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från lägenheten finns matbutiker men även småbutiker, café och restaurang och flertal outlets med glas, keramik och porslin. Ytterligare några minuter bort finns Gustavsbergs Centrum och de större köpcentrumen Värmdö marknad och Värmdö Köpcentrum med ett 70-tal butiker.
Vid Gustavsbergs centrum som är knutpunkten med sin bussterminal finner du idag bland annat matbutik, blomster och presentbutik, skönhetsvård, bibliotek, bio och teater, bank, apotek, gym, systembolag och även äventyrsbadet - Gustavsbergsbadet och flera andra idrottsanläggningar.
Den gamla bruksorten Gustavsberg är huvudorten på Värmdö som ligger mitt i Stockholms skärgård och är välkänd för sin konsthistoria och porslinstillverkning som började för över 100 år sedan. I Porslinskvarteren bor du med närhet till skola och en nybyggd förskola runt husknuten. På Kattholmen (Position: 59°19,46 N 18°22,58, sjökort 6142 SE), finns ett marint centrum med gästhamn, minigolf, aftersail samt restaurang. Flerbostadshus och radhus skapar tydliga kvarter med en mysig känsla och ett lummigt parkstråk binder samman kvarteret med hamnen. Närheten till vatten med både sjö och havsbad och storslagen natur är påtaglig. Promenad och joggingstigar i både skog och längst havet är endast runt hörnet. Välkommen till Porslinskvarteren, en enastående miljö med den idealiska kombinationen mellan Gustavsbergs gedigna historia och förstklassig arkitektur.

Sophie Palmstierna
Ansvarig mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wilhelm Kåges gata 9, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad