Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Wilhelm Kåges gata 88A

Slutpris: 3 150 000 kr

Wilhelm Kåges gata 88A

Genomgående fin 3:a med två uteplatser i eftertraktade Brf Trädgården

Välkommen till denna fina 3:a i eftertraktade Brf Trädgården beläget i hjärtat av populära Porslinskvarteren. Här flyttar du in i ett stilfullt hem med två uteplatser i en grönskande och fin förening med ordningssam styrelse och stabil ekonomi.

Lägenheten har en inbjudande och genomtänkt planlösning med öppet i vardagsrum och kök och en mer privat del för bad- och sovrum för sig. I vardagsrummet har säljaren låtit skapa en sovalkov genom att montera upp en snygg industrivägg i glas men som även enkelt går att ta ner vid behov. Interiört har bostaden ljusa ytskikt i sobra färger, genomgående fin ekparkett och rostfria vitvaror. Stilfullt och trendigt kök från Marbodal med släta och snygga fronter i grön kulör. Gott om matlagningsytor på stålbänk och vitvaror från Whirlpool. Lägenheten har två uteplatser varav ena har förmiddagssol och den andra eftermiddagssol. Båda omringas av fina odlingslådor som grönskar härligt på sommaren. Sovrummen ligger diskret intill hallkorridoren. I det större sovrummet får du enkelt plats med en dubbelsäng och det erbjuds bra förvaring i de platsbyggda garderoberna som är från Marbodal. Det mindre sovrummet funkar perfekt till barnet eller för den som förslagsvis önskar att ha ett hemmakontor. Här finns även en klädkammare för extra förvaring. Helkaklat och fint badrum i generös storlek, utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Unikt för 3:or i området är att den här bostaden har två separata wc och genomgående golvvärme i hela lägenheten för extra komfort. Utöver förvaringsmöjligheterna i lägenheten finns ett exteriört förråd på föreningens gård. Garageplats finns och hyra som ligger smidigt till strax under föreningen.

I Porslinskvarteren bor du med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Fina Kattholmen har en gästhamn för båtar, minigolf och restaurang med festligheter. Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor finns runtom i Gustavsberg. Med buss från den närliggande hållplatsen tar du dig in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wilhelm Kåges gata 88A, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad