Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Wilhelm Kåges gata 82A

Slutpris: 2 295 000 kr

Wilhelm Kåges gata 82A

Nyproducerad 2:a i populära Porslinskvarteren med trendig interiör och två uteplatser

Välkommen till nya Brf Trädgården mitt i populära Porslinskvarteren i centrala Gustavsberg. Här har du möjligheten och köpa en alldeles nyproducerad lägenhet med stilren interiör, två soliga uteplatser och närhet till allt du kan tänkas behöva.

Lägenheten har en inbjudande och trivsam planlösning med öppen och social yta mellan vardagsrum och kök med separat sov- och badrum. Den har genomgående ljusa ytskikt i sobra färger, fin ekparkett och rostfria vitvaror. Tack vare gavelläget med fönster i tre olika riktningar skapas ett naturligt och fint ljusgenomsläpp. Stilfullt och trendigt kök från Marbodal med släta och snygga fronter i grön kulör. Gott om matlagningsytor på stålbänk och vitvaror från Whirlpool. Lägenheten har två uteplatser varav ena ger förmiddagssol och den andra eftermiddagssol. Båda omringas av fina odlingslådor med grönskande planteringar. Sovrummet ligger diskret intill hallkorridoren. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng och bra förvaring i de platsbyggda garderoberna från Marbodal. Helkaklat och snyggt badrum med behaglig golvvärme, utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Utöver förvaringsmöjligheterna i de flera garderoberna finns ett exteriört förråd till lägenheten intill uteplatsen. Garageplats finns och hyra i Porslinsgaraget som ligger strax under gården med hiss/trappa ner. Perfekt boende för dig som vill bo extra fint med grönskande uteplatser och nära gångavstånd till det mesta.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, sport och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan
Jesper Lindgren
Assisterande mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wilhelm Kåges gata 82A, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad