Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Wilhelm Kåges Gata 5

Slutpris: 2 230 000 kr

Wilhelm Kåges Gata 5

Ljuvlig 2:a i högt läge och balkong

Välkommen till denna fina 2:a på Wilhelm Kåges gata i populära Porslinskvarteren. Här bor ni högt upp i huset med balkong i trevligt läge med skön eftermiddags- och kvällssol. Perfekt till när man kommer hem efter jobbet. Lägenheten har en inbjudande och välplanerad planlösning med genomgående stilren interiör och gedigna vitvaror. De olika rummen erbjuder bra och enkla möbleringsytor. Vardagsrummet och köket har en öppen och social lösning, sovrummet är trivsamt med ordentligt plats för dubbelsäng och garderob. Badrummet är helkaklat i snyggt vitt och grått och har behaglig golvvärme. Föreningen har tillgång till garage under innergården och ett exteriört förråd till lägenheten finns på vinden.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, sport och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wilhelm Kåges Gata 5, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad