Till salu

Porslinskvarteren, Värmdö

Wilhelm Kåges gata 48A

3 450 000 kr
area icon Yta
  • 69 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 690 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2022
Wilhelm Kåges gata 48A

Nyproducerade ljus 3:a med två uteplatser i eftertraktade Brf Trädgården

Välkommen till denna fantastiska 3:a i eftertraktade Brf Trädgården. Här finns allt du kan önska dig för ett bekvämt och stilfullt boende. Redan när du kliver in möts du av en inbjudande atmosfär, ett härligt ljusflöde och en genomtänkt planlösning. Vardagsrummet och köket bildar en öppen och social yta, perfekt för umgänge och underhållning. I vardagsrummet ryms större soffgrupp och närmare köket finns en ordentlig matplats där du gärna samlar familj och vänner. Köket är från Marbodal med ljusa ytskikt i sobra färger med gott om förvaring.

I bostaden finns två ljusa sovrum. Det större sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och de platsbyggda garderoberna från Marbodal ger dig generöst med förvaring. Utgång via altandörr till uteplatsen på framsidan. Det mindre sovrummet är idealiskt som barnrum eller som ett hemmakontor. Här finns även en praktisk separat klädkammare.

Det helkaklade badrummet är både snyggt och rymligt, utrustat med tvättmaskin och torktumlare för din bekvämlighet. Du har även praktisk separat gäst-wc.

Den större av de två uteplatserna nås från vardagsrummet och förlänger ditt vardagsrum under sommarhalvåret. Här kan du inreda med både mat- och loungegrupp och njuta av den egna lilla oas. Uteplatsen är omgärdad av platsbyggda odlingslådor. Förvaringsmöjligheterna i lägenheten är utmärkta med flera garderober samt ett externt kallförråd intill uteplatsen.

Här bor du centralt men med närhet till grönska, du har skärgårdskänsla med tillgång till hav och sjö, samtidigt med närhet till skola, förskola, mysiga caféer, trevliga restauranger och butiker.

Busshållplats med direktbussarna som tar dig smidigt in till Slussen eller Cityterminalen på bara 25 min har ni några minuter bort. Under sommarhalvåret kan man även åka båt till/från Slussen. Gustavsberg befinner sig fortfarande i en spännande utvecklingsfas. Det historiska gamla fabriksområdet har nu blivit till en levande stadsdel där fabrikens historia är synlig för invånare och besökare då industriarkitekturen bevaras.

I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från lägenheten finns matbutiker men även småbutiker, café och restaurang och flertal outlets med glas, keramik och porslin. Ytterligare några minuter bort finns Gustavsbergs Centrum och de större köpcentrumen Värmdö marknad och Värmdö Köpcentrum med ett 70-tal butiker. Vid Gustavsbergs centrum som är knutpunkten med sin bussterminal finner du idag bland annat matbutik, blomster och presentbutik, skönhetsvård, bibliotek, bio och teater, bank, apotek, gym, systembolag och även äventyrsbadet - Gustavsbergsbadet och flera andra idrottsanläggningar.

Den gamla bruksorten Gustavsberg är huvudorten på Värmdö som ligger mitt i Stockholms skärgård och är välkänd för sin konsthistoria och porslinstillverkning som började för över 100 år sedan. För att ytterligare berika området ges även plats för nya restauranger, verksamhetslokaler och parker. I Porslinskvarteren bor du med närhet till skola och förskola runt husknuten. Expansionen rymmer också ett aktivt båtliv, på Kattholmen Position: 59°19,46 N 18°22,58, sjökort 6142 SE, finns ett marint centrum med en ny gästhamn, minigolf, aftersail samt en populär restaurang. Flerbostadshus och radhus skapar tydliga kvarter med en mysig känsla och ett lummigt parkstråk binder samman kvarteret med hamnen.

Närheten till vatten med både sjö och havsbad och storslagen natur är påtaglig. Promenad- och joggingstigar i både skog och längs havet finns runt hörnet. Gustavsberg har växt upp kring den stora porslinsfabriken som ligger vid hamnen i en av Baggensfjärdens vikar. Porslinskvarteren andas kreativitet och skaparglädje från forma tider och en kulturell miljö genomsyrar kvarteren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Wilhelm Kåges gata 48A, Till salu i Porslinskvarteren, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad