Till salu

Porslinskvarteren, Värmdö

Wilhelm Kåges gata 32A

  • price tag icon 4 470 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 195 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 45 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 470 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2022
Wilhelm Kåges gata 32A

Nyproducerad 2:a i populära Porslinskvarteren med trendig interiör och två uteplatser

Välkommen till nya Brf Trädgården mitt i populära Porslinskvarteren i centrala Gustavsberg. Här har du möjligheten och köpa en alldeles nyproducerad lägenhet med stilren interiör, två soliga uteplatser och närhet till allt du kan tänkas behöva.

Lägenheten har en inbjudande och trivsam planlösning med öppen och social yta mellan vardagsrum och kök med separat sov- och badrum. Den har genomgående ljusa ytskikt i sobra färger, fin ekparkett och rostfria vitvaror. Tack vare gavelläget med fönster i tre olika riktningar skapas ett naturligt och fint ljusgenomsläpp. Stilfullt och trendigt kök från Marbodal med släta och snygga fronter i grön kulör. Gott om matlagningsytor på stålbänk och vitvaror från Whirlpool. Lägenheten har två uteplatser varav ena ger förmiddagssol och den andra eftermiddagssol. Båda omringas av fina odlingslådor med grönskande planteringar. Sovrummet ligger diskret intill hallkorridoren. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng och bra förvaring i de platsbyggda garderoberna från Marbodal. Helkaklat och snyggt badrum med behaglig golvvärme, utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Garageplats finns och hyra i Porslinsgaraget som ligger strax under gården med hiss/trappa ner. Perfekt boende för dig som vill bo extra fint med grönskande uteplatser och nära gångavstånd till det mesta.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, sport och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Intresseanmälan
Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan
Jesper Lindgren
Assisterande mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Wilhelm Kåges gata 32A, Till salu i Porslinskvarteren, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad