Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Wilhelm Kåges gata 3

Slutpris: 1 495 000 kr

Wilhelm Kåges gata 3

Yteffektiv och fin 1:a i populära Porslinskvarten - perfekt första boende

På Wilhelm Kåges gata i populära Porslinskvarteren hittar du denna välplanerade 1:a med öppen planlösning. Snyggt helkaklat badrum och kök/vardagsrum med plats för säng. Du har även en lång fransk balkong med fin eftermiddagssol. Lägenheten är yteffektiv med genomgående stilren interiör. Den har allt man kan tänkas behöva för att trivas och ligger centralt till i Gustavsberg med nära till allt. Perfekt för dig som söker din första lägenhet.

Lägenheten har en välkomnande hall med gott om förvaring som öppnar upp in mot kök/vardagsrum. Praktiskt och stilrent kök, fullt utrustat med rostfria maskiner, gott om skåp och arbetsytor. Kök/vardagsrum med plats för mindre köksbord, soffa och säng. På golvet ligger den genomgående vitlaserade ekparketten och samtliga väggar är målade. Badrummet är helkaklat i ljusgrått klinkergolv med skön golvvärme och vita väggar. Badrummet har bland annat en kombinerad tvättmaskin och torktumlare för extra komfort.

Gemensamt för föreningen är den stora påkostade innergården med fina planteringar, bänkar, lekytor och boulebana för alla barn och vuxna. Under gården finns varmgarage med parkeringsplatser. Förutom föreningens innergård finns den trevliga Blå Blomparken och grönskande Fajansparken nära, som är områdets lugna oas och en del av ett promenadstråk. I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, sport och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wilhelm Kåges gata 3, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad