Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Wilhelm Kåges gata 3

Slutpris: 2 425 000 kr

Wilhelm Kåges gata 3

Fin och stilren 2:a med välplanerad planlösning och balkong i populära Porslinskvarteren

Välkommen till denna fina 2:a i populära Porslinskvarteren. Lägenheten har en inbjudande och välplanerad planlösning med genomgående stilren interiör och gedigna vitvaror. Rummen är luftiga och erbjuder stora och bra möbleringsytor. Vardagsrummet ger gott om plats för soffgrupp och har en naturlig tv-vägg. Här kan du dekorera fint på väggarna och det generösa fönsterpartiet ger ett fint och behagligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du den trivsamma balkongen med trevlig eftermiddags- och kvällssol och vy över Wilhelm Kåges gata. Här strålar solen under eftermiddagen till kväll. Det fina köket är från Ballingslöv och erbjuder gott om matlagningsytor och alla vitvaror du kan tänkas behöva för att trivas. Här finns det gott om plats för köksförvaring och en naturlig yta för matbord. Sovrummet är rymligt och mysigt med heltäckningsmatta. Den generösa storleken ger plats för flera garderober, sängbord, skrivbord och/eller byrå. Badrummet är helkaklat i vitt och grått. Det är utrustat med bland annat skön golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och linneskåp. Hallen är i bra storlek och ger plats för hatthylla med skoställ, här finns också två garderober för extra klädförvaring- och städskåp. Ett exteriört förråd till lägenheten finns också på vinden. Föreningen har en av områdets finaste innergårdar med grönskade växter och en öppen gräsyta med bla bouleplan och lekyta. Under innergården ligger dessutom föreningens garage.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, sport och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wilhelm Kåges gata 3, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad