Kommande bostad

Porslinskvarteren, Värmdö

Wilhelm Kåges gata 16A

  • price tag icon 8 157 kr / månad
  • Bostadsrättsradhus
4 990 000 kr
  • lamp and chair icon 7 rum och kök
area icon Yta
  • 128 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 8 157 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2022
Wilhelm Kåges gata 16A

Stadsradhus i populära Porslinskvarterens med takterrass i soligt söderläge

1-ÅRS AVGIFTSFRITT
**Sänkt pris, etapp 1 såldes för ca 6.500.000 kr +/-**

Välkommen till detta nya Stadsradhus mitt i populära Porslinskvarteren i centrala Gustavsberg. Här bor du med ett unikt läge och en fantastisk takterrass i soligt söderläge med vacker utsikt över Fajansparken.

Bostaden har en inbjudande och trivsam planlösning med de öppna ytorna på entréplan och de mer ombonade sällskapsytorna och sovrummen på mellan- och övre plan. Den har genomgående ljusa ytskikt i sobra färger, fin ekparkett och rostfria vitvaror. Tack vare fönsterna i motsatta väderstreck skapas ett naturligt och skönt ljusgenomsläpp. Stilfullt och trendigt kök från Marbodal med släta och snygga fronter i grön kulör. Gott om matlagningsytor på stålbänk och vitvaror från Whirlpool. Bostaden har fyra sovrum varav två på mellanplan och de andra två på övre plan. De på mellanplan har platsbyggda garderober, också från Marbodal, med gott om plats till klädförvaring. Sovrummen på övre plan passar perfekt för det yngre barnen alternativt som hemmakontor. Vid behov går det att montera ner väggen för att skapa ett stort sovrum. På sommaren kan du öppna de fina dubbeldörrarna på övre plan mot terrassen för att ge en förlängd känsla av vardagsrummet där känslan av ute och inne suddas bort. Bostaden har två helkaklade och fina badrum, ett på entréplan och ett på mellanplan. Båda är utrustade med bland annat wc och dusch, de har båda fönster för vädring och ljusinsläpp. Det ena har tvättmaskin och torktumlare med praktiska förvaringsskåp intill. Utöver förvaringsmöjligheterna i de flera garderoberna finns ett interiört förråd i bostaden intill hallen, det finns även ett exteriört förråd strax utanför entrén. Garageplats finns och hyra i Porslinsgaraget som ligger precis under husen med hiss/trappor ner från gården.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Intresseanmälan
Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan
Jesper Lindgren
Assisterande mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Wilhelm Kåges gata 16A, Kommande i Porslinskvarteren, Värmdö
Planlösning från Wilhelm Kåges gata 16A, Kommande i Porslinskvarteren, Värmdö
Planlösning från Wilhelm Kåges gata 16A, Kommande i Porslinskvarteren, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad