Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Wilhelm Kåges gata 108

Slutpris: 3 300 000 kr

Wilhelm Kåges gata 108

Vacker 2:a högst upp i huset med genomgående planlösning och två balkonger

Välkommen till denna vackra 2:a med exklusiv känsla, belägen i populära Porslinskvarteren. Här bor ni högst upp i huset med två balkonger som ger möjlighet att kunna njuta av solen från tidig morgon ända fram till vacker solnedgång.

Lägenheten har en inbjudande och genomtänkt planlösning med öppen sällskapsyta i vardagsrum och kök och en mer privat del för bad- och sovrum för sig. Interiörmässigt är bostaden som ny med 1-stav ekparkett, vitmålade väggar och rostfria vitvaror. Tack vare fönsterna i motsatta väderstreck skapas ett naturligt och behagligt ljusgenomsläpp. Lägenheten har två balkonger, en i söderläge som nås från sovrummet med dagssol och den andra i norrläge med fantastisk kvällssol som nås från vardagsrummet. Här kan du njuta av solnedgången med vy över grannföreningens fina innergård och anrika Västra Portvaktsstugan från 1888. Sovrummet ligger avskilt och lugnt till mot innergården. Här får du enkelt plats med en dubbelsäng och bra förvaring i garderoberna. Förslagsvis går det att skapa ett till sovrum via en del av vardagsrummet, se alternativ planlösning. Badrummet är i snyggt och fräscht, utrustat med bland annat skön golvvärme och kombinerad tvättmaskin- och torktumlare. Hallen är rymligt och erbjuder goda förvaringsmöjligheter tack vare den breda garderobsväggen med skjutbara dörrar med förvaring från tak till golv. Utöver det finns ett exteriört förråd till lägenheten på vinden med hiss hela vägen upp. Garageplats finns och hyra i Porslinsgaraget som ligger smidigt till med hiss ner från innergården.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wilhelm Kåges gata 108, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö Planlösning från Wilhelm Kåges gata 108, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad