Såld

Porslinskvarteren, Värmdö

Wilhelm Kåges gata 100

Slutpris: 2 200 000 kr

Wilhelm Kåges gata 100

Stilren och fin 2:a med stor och ombonad uteplats i fritt och soligt läge, beläget i hjärtat av Porslinskvarteren.

Välkommen till populära Wilhelm Kåges gata och denna fina och genomtänkta 2:a. Lägenheten är mycket välplanerad med en öppen och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet når du den härliga uteplatsen som ligger i ett soligt söderläge. Tack vare den generösa ytan på ca 18 kvm får du plats för både loungegrupp och matbord vilket ger en förlängd känsla av bostaden under sommarsäsongen. Lägenheten ligger dessutom optimalt till i huset med Josef Ekbergs gata i linje framför vilket bidrar till en luftigare känsla och mer ljus. I sovrummet finns det plats för dubbelsäng med garderober och förslagsvis ett enklare skrivbord. Badrummet är fint helkaklat och utrustat med duschhörna med glasdörrar, wc, handdukstork och tvättbänk med kombitvättmaskin.

I Porslinskvarteren bor ni med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor i området. Med buss från den närliggande hållplatsen tar ni er in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Wilhelm Kåges gata 100, Såld i Porslinskvarteren, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad