Till salu

Bromma - Blackeberg, Stockholm

Wergelandsgatan 46G

1 995 000 kr Accepterat pris
area icon Yta
  • 32 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 645 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Wergelandsgatan 46G

*Accepterat pris*
Välkommen till en yteffektiv och modern bostad med hög komfort i grönskande område. Lägenheten ligger högst upp i huset med endast förrådsutrymmen över sig. Utanför entrén har du en naturlig plats för utemöbler där du kan spendera tid i under årets varmare månader. Väl inne i bostaden möts du av det stilrena köket med vita luckor, full maskinell utrustning och goda arbetsytor. Matplats ligger i direkt anslutning till köket och vidare in i rummet möts du av ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från fönsterna har du en grönskande utsikt och bostaden ligger insynsskyddat. I rummet får du plats med soffgrupp, säng och annat möblemang. Rymligt och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Utmärkt förvaring genom garderober samt vindsförråd.

I natursköna och gemytliga Blackeberg bor man med ett stenkast från kommunikationer, restauranger och caféer i Blackebergs centrum och en kort promenad bort har du härliga grönområden. Du har också Mälarens vatten med fina promenadstråk längs vattnet. Du har även närhet till badplatser så som Kaananbadet samt Ängbybadet.

Intresseanmälan

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad