Såld

Hemmesta, Värmdö

Vitsippevägen 6

Slutpris: 5 400 000 kr

Vitsippevägen 6

Familjevilla med gavelläge i lugnt villaområde och närhet till köpcenter, skola, natur och hav.

På en lugn återvändsgata i ett familjärt villaområde finner vi detta trevliga kedjehus med gavelläge perfekt för barnfamiljen. Huset har väldisponerade sociala ytor med sällskapsrum och matsal i öppen plan i anslutning till det renoverade köket. Centralt placerat finns kamin som inte bara skänker trevnad utan även härlig värme. Tre generösa sovrum, klädkammare, badrum samt separat toalett, renoverad tvättstuga med förrådsutrymmen. Stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp, altandörr som öppnar ut till stor altan i söder, trädgården och ytterligare altandörr till det inglasade uterummet! Ljuvlig insynsskyddad och lummig trädgård med fina gräsytor, odlingar och träd. Tomten är inramad av staket och grönskande buskage och här finns ett kallförråd för trädgårdsverktyg och vedförvaring.

Garaget ligger i anslutning till tvättstugan/förrådet. På så vis når man huset direkt från garaget och man slipper därmed springa i exempelvis regnet eller i vinterkylan.

Hemmesta är beläget på västra sidan av Värmdölandet, ca sju kilometer från centralorten Gustavsberg. Det är ett omtyckt och barnvänligt område med närhet till det mesta. Vid Hemmesta centrum finns mataffären Coop och flertalet restauranger och bara några minuters bilresa bort hittar du handelsområdet Värmdö Köpcentrum med ca 70 butiker, restauranger, mataffärer och två gymanläggningar.
Området har ett brett utbud av skolor och aktiviteter, här ligger Hemmestaskolan som är en låg- mellan- och högstadieskola. Även Viks skola samt Grantomta Montessoriskola med årskurs F-6. I området finns ett flertal förskolor som Labyrinten, Dalstugans förskola, Blåsippan med flera. Hemmestas skolor och förskolor omges alla av natur med öppna ängar, skog och friluftsplatser vilket skapar en fantastisk miljö för barn att lära och utforska i. I närhet till Hemmestaskolan hittar du idrottsanläggningen Värmdövallen som har två sporthallar, en gymnastikhall, två konstgräsplaner, en grusplan samt en högklassig friidrottsanläggning. Under vintern plogas halva grusplanen till en isbana vilket utgör ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer i området.
Här finns också härliga naturområden som lockar till ett aktivt liv under hela året. För den som gillar naturpromenader, löpning och längdskidåkning finns vid Värmdövallen ett 2,5 km långt belyst motionsspår. Motionsspåret har även 5,6 och 7,5 km-spår. Du hittar även ett utegym.

Sophie Palmstierna
Ansvarig mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vitsippevägen 6, Såld i Hemmesta, Värmdö Planlösning från Vitsippevägen 6, Såld i Hemmesta, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad