Såld

Lindbacken, Uppsala

Vitmossvägen 16

Slutpris: 4 310 000 kr

Vitmossvägen 16

MODERNT RADHUS I LINDBACKEN MED EGET SPABAD PÅ TOMTEN!

Har du alltid drömt om att få koppla av en kall vinterkväll med goda vänner eller familj i ett alldeles eget spabad på din egen tomt? Missa då inte denna möjlighet, varmt välkommen till visning av Vitmossvägen 16!

Detta rymliga och sociala radhus har generös takhöjd om ca 270 cm i entréplan och över 300cm på övreplan. Här finner man härlig rymd i båda våningsplanen och gott om sociala ytor för barnfamiljen. Samtliga hus i föreningen har sin baksida som vetter mot en gemensam parkyta och som ger den enkla sociala tillvaron grannar emellan. På framsidan finns plats för bil, sophantering och cyklar.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och modernt kök med plats för större matbord. Entréplanet har genomgående härligt ljusinsläpp från de höga fönsterpartierna och den genomgående ljusa färgsättningen. Övreplan har tre sovrum varav det större har utgång till en balkong, modernt badrum med badkar och förvaring på vinden.

Lindbacken är den perfekta platsen för barn och barnfamiljer, ett tryggt område där man har många vänner. Mycket omtanke har lagts ner vid utformningen av området vilket har lett till att det finns flertalet bevarade naturpartier och stora parker. Två av parkerna är idag färdigställda, Södra parken som har flertalet pulkabackar, en lekpark och ett utegym samt den stora parken, Skogstorpsparken. Skogstorpsparken har ett konstgjort vattendrag med fina bryggor och sittplatser. Intill Skogstorpsparken finns Lindbackens skola, fotbollsplan och en idrottshall. För de mindre barnen finns flertalet förskolor. Sedan hösten 2016 finns ICA i Lindbacken och ytterligare service planeras i området. För den som önskar större matvaruutbud finns närbelägna Gränbystaden med all tänkbar service på bara ett par minuters bilväg bort.

Missa inte denna chans och anmäl er redan idag till visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vitmossvägen 16, Såld i Lindbacken, Uppsala Planlösning från Vitmossvägen 16, Såld i Lindbacken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad