Såld

Holmviksskogen, Värmdö

Vitmossevägen 108

Slutpris: 4 560 000 kr

Vitmossevägen 108

Bostadsrätts radhus med trädgård och grönskande omgivningar

Intill en lugn återvändsgränd erbjuds nu möjligheten att förvärva denna bostad i härliga Holmviksskogen. Här bor du med grönskande omgivningar i ett lugnt område med gångavstånd till skolor, natur med sjö och Mölnviks köpcenter. Ett helt perfekt boende för barnfamiljen med bostadsrättens enkelhet och radhusets känsla och charm. Bostaden är välplanerad med de sociala ytorna på entréplan och sovrummen på övre plan.

Entrén till bostaden ramas vackert in av ett grönskande buskage som ombonar framsidans altan som har yta för loungegrupp och grillmöjligheter. Vidare in i bostaden möts du av hallen, det rymliga köket och det trivsamma vardagsrummet med utgång till ett inglasat uterum och trädgård på baksidan. Uterummet som är ca 17 kvm går att nyttja från tidig vår till sen höst och ger en förlängd känsla av vardagsrummet, en perfekt umgängesplats för familj och vänner. Den charmiga trädgården består av gräsplätt tillsammans med en bergsknall, odlingslådor och blomstrande växter. Efter tomtgränsen ligger en skogsdunge som gör att bostaden får ett insynsskyddat och härligt läge. Köket är utrustat med kyl & frys i full höjd, ugn med spishäll, diskmaskin, fläkt och mikro. Från köket når ni det praktiska tvättrummet utrustat med tvättmaskin, vask, en praktisk bänkskiva och skåp med förvaring. Bostaden har två badrum, ett på vardera våningsplan. På det övre planet finns tre rymliga sovrum varav ett master bedroom med klädkammare. I hallen på det övre planet finner ni en taklucka upp till vinden där det erbjuds gott om utrymmen till förvaring. Intill bostaden finns ett kallförråd med goda förvaringsmöjligheter.

Föreningen har ett hus med festlokal för upp till 50 personer som man kan hyra och det finns även övernattningsrum. Det finns även lekplats för barnen, cykelförråd och parkeringar alldeles i närheten av boendet. Föreningen har även installerat gemensamma laddstolpar för elbil.

Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vitmossevägen 108, Såld i Holmviksskogen, Värmdö Planlösning från Vitmossevägen 108, Såld i Holmviksskogen, Värmdö
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad