Till salu

Nyby, Uppsala

Viktor Rydbergsgatan 4

  • price tag icon 3 925 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 450 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 76,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 925 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1974
Viktor Rydbergsgatan 4

FANTASTISK UTEPLATS & STAMRENOVERAT BADRUM FRÅN 2024!

Välkommen till populära Nyby och Viktor Rydbergsgatan 4. Här erbjuds du en väldisponerad tre rum och kök med uteplats in mot den lugna gröna innergården.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob, nyrenoverat(stamrenoverat) badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Kök med matplats för större sällskap och gott om förvaring i den ljusa skåpinredningen. Vardagsrummet når man via köket och här finns plats för större soffgrupp, tv-möbel, soffbord och här finns utgång till lägenhetens fina uteplats in mot föreningens innergård. Två rejäla sovrum med gott om förvaring i vardera sovrum.

En välmående förening med många gemensamhetsanläggningar. Här finns kvarterslokal att hyra, friskvårdslokal med gym och bastu, solarium, fem tvättstugor att nyttja, ett övernattningsrum, tennisbana, cykelförråd samt barnvagnsförråd. På innergårdarna finner ni många välutrustade lekplatser, trädgårdsgrupper, tennisbanor, fina rabatter och gott om cykelställ. Nära omtyckta och nyligen uppförda Gränby Köpstad, förskola, skola och Gränby Centrum som ständigt byggs ut med all slags handel ni kan tänka er. Bra kommunikation med bl.a. buss och den nya busslinjen nr.1 som går till stora delar av stan så som Gränbystaden, Fyrishov, Ekonomikum, Akademiska sjukhuset och IKEA. För den bilburne finner du påfarten till E4:an enbart ett stenkast bort.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan
Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Viktor Rydbergsgatan 4, Till salu i Nyby, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad