Såld

Nyby, Uppsala

Viktor Rydbergsgatan 29

Slutpris: 2 770 000 kr

Viktor Rydbergsgatan 29

Den större modellen av 4rok i Brf Bläckhornet med fantastisk uteplats.

Perfekt planerad 4:a i barnvänliga Nyby! Här lever du i en bostad som bjuder in till det sociala livet tack vare den fantastiska uteplatsen mot en lummig allmänning. Här finns ett stort kök med bra arbetsytor, vardagsrum med utgång till lägenhetens fantastiska uteplats, tre rymliga sovrum, duschrum och tvättstuga innanför köket. God förvaring i hallen och förråd hör till som är praktiskt beläget vägg i vägg med lägenheten.

Välskött förening där många viktiga renoveringar är genomförda, bl.a. fönsterbyte och stamrenovering. Se gärna brfblackhornet.se för bra information.

I Nyby bor du i naturnära omgivningar, men fortfarande nära stan. Motionera i fina promenadstråk finns i närheten, bl.a. området kring 4H-gården och historiska Gamla Uppsala högar med Röbospåret och utegym.
Brett utbud av restauranger och matbutiker i växande Gränby köpstad, t.ex. Willys som ligger på fem min avstånd till fots. Du cyklar enkelt till city på ca 15 min och det är nära E4:ans påfart. Busshållplats bekvämt nära huset.

Tillträde för denna bostad är planerat i slutet av Mars 2021!

Välkommen hem!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Viktor Rydbergsgatan 29, Såld i Nyby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad