Såld

Nyby, Uppsala

Viktor Rydbergsgatan 21

Slutpris: 1 885 000 kr

Viktor Rydbergsgatan 21

Mycket trevlig lägenhet med tilltalande planlösning belägen i barnvänligt område.

Välkomna till en mycket trevlig och väldisponerad lägenhet med tilltalande planlösning som erbjuder hall, kök med rymlig matplats med rum för många gäster, vardagsrum med utgång till stor balkong, två sovrum med förvaringsmöjligheter samt nyrenoverat badrum med tvättmaskin.

Välskött förening där många viktiga renoveringar är genomförda, bl.a. fönsterbyte. Se gärna brfblackhornet.se för bra information.

I Nyby bor du i naturnära omgivningar, men fortfarande nära stan. Motionera i fina promenadstråk finns i närheten, bl.a. området kring 4H-gården och historiska Gamla Uppsala högar med Röbospåret och utegym. Brett utbud av restauranger och matbutiker i växande Gränby köpstad, t.ex. Willys som ligger på fem min avstånd till fots. Du cyklar enkelt till city på ca 15 min och det är nära E4:ans påfart. Busshållplats bekvämt nära huset.

Varmt välkomna till visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Viktor Rydbergsgatan 21, Såld i Nyby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad