Såld

Vikingshill, Nacka

Vikingshillsvägen 41

Slutpris: 7 800 000 kr

Vikingshillsvägen 41

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i ett arkitektritat hus som har blivit nominerat till Sveriges vackraste nyproduktion 2020. Lägenheten är utformad med exklusiva och påkostade materialval och riktar sig till den kräsne som vill ha en hög livskvalité.

En av de mest imponerande egenskaperna hos denna lägenhet är den egna takterrassen med en magisk utsikt över Stockholms inlopp och horisonten. Terrassen är den perfekta platsen för mysiga grillkvällar med familj och vänner, och för att njuta av fantastiska solnedgångar.

För dig som har en elbil finns det inget att oroa sig för, lägenheten har ett eget garage med laddstolpe som gör det enkelt för dig att ladda upp inför nästa äventyr.

Läget är också oslagbart, med närhet till havet och fantastiska naturområden som passar perfekt för avkoppling och motion. Dessutom är det enkelt att ta sig till city med goda kommunikationer med både buss och båt.

Lägenheten är en unik pärla som sticker ut i mängden och erbjuder en hög livskvalité. Här kan du njuta av en lyxig bostad med en oslagbar utsikt och bekvämligheter som passar en modern livsstil.

Så om du letar efter en bostad som erbjuder mer än det vanliga, har du hittat rätt. Välkommen till din nya drömbostad!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vikingshillsvägen 41, Såld i Vikingshill, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad