Såld

Kummelnäs, Nacka

Vikingshillsvägen 41

Slutpris: 7 450 000 kr

Vikingshillsvägen 41

Varmt välkomna till denna unika bostad i ett av Nackas mest spännande projekt!

Detta är ett boende för den som söker hög livskvalité och passar de flesta behov med 4 rum och kök fördelat på 111 kvm. Här blandas exklusiva materialval med stilrena färgval och skapar en behaglig känsla i hela bostaden och som dessutom blev nominerat till Sveriges vackraste nyproduktion 2021.

Det som utmärker bostaden är de sociala ytorna på ett plan samt den fantastiska uteplatsen med tre utgångar över kök/vardagsrum och som sträcker sig längst huset. Här passar det perfekt för sena grillkvällar med den stora familjen eller vänner. Här ryms det stora soffgrupper och här finns solen stora delar av dagen. Köket har kompletterats med platsbyggd inredning med vinkyl, spis från Miele och kyl/frys från Bertazzoni. Vidare erbjuder bostaden två badrum och tre sovrum. Det finns dessutom ett externt förråd till varje bostad.

Parkering är väldigt smidigt med utomhusplats direkt utanför dörren och garage (ca 22kvm med lappstolpe) under terassen som gör det enkelt att ta dig till bilen. Läget är också oslagbart, med närhet till havet och fantastiska naturområden som passar perfekt för avkoppling och motion. Dessutom är det enkelt att ta sig till city med goda kommunikationer med både buss och båt från Riset in till Slussen/Strömkajen.

Kontakta mäklaren för vidare information om bostaden och varmt välkomna!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vikingshillsvägen 41, Såld i Kummelnäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad