Till salu

Vikingshill, Nacka

Vikingshillsvägen 41

7 995 000 kr
area icon Yta
  • 165 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 787 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2021
Vikingshillsvägen 41

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i ett arkitektritat hus som har blivit nominerat till Sveriges vackraste nyproduktion 2020. Detta är en lägenhet som verkligen sticker ut i mängden. Här bor man med exklusiva och påkostade materialval och riktar sig till den kräsne som vill ha en hög livskvalité.

Lägenheten är uppdelad i två plan med egen utgång på vardera plan. Bostaden erbjuder sex rum och kök varav två vardagsrum och fyra sovrum för hela familjen och ger en radhuskänsla med en stor uteplats och egen trädgård. Här kan man bygga ut uteplatsen ännu större eller varför inte sätta egna odlingar i trädgården. Uteplatsen och trädgården är den perfekta platsen för avkoppling och mysiga grillkvällar med familj och vänner. Här kan man njuta av sol och av naturens lugn under varma sommarkvällar.

För dig som har en elbil finns det inget att oroa sig för, lägenheten har ett eget garage med laddstolpe som gör det enkelt för dig att ladda upp inför nästa äventyr. Detta är ca 22 kvm med gott om plats för förvaring.

Läget är också oslagbart, med närhet till havet och fantastiska naturområden som passar perfekt för avkoppling och motion. Dessutom är det enkelt att ta sig till city med goda kommunikationer med både buss och båt.

Lägenheten är en unik pärla som sticker ut i mängden och erbjuder en hög livskvalité. Här kan du njuta av en lyxig bostad med radhuskänsla och bekvämligheter som passar en modern livsstil.

Så om ni letar efter en bostad som erbjuder mer än det vanliga, har ni hittat rätt. Välkommen till er nya drömbostad!

Intresseanmälan

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Ventilation

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad