Såld

Vetterslund, Västerås

Vetterslundsgatan 30

Slutpris: 995 000 kr

Vetterslundsgatan 30

Trivsam 5:a på första våningen!

Välkommen till Vetterslundsgatan 30 och denna femrummare om hela 125 m².

En trappa upp erbjuds en bostad med genomgående naturligt ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder ett rymligt kök med gott om plats för matgrupp och fransk balkong, perfekt för vädring. Vardagsrum och allrum öppnar upp en plats för umgänge med nära och kära och fyra rogivande sovrum för hela familjen. Från det större sovrummet/allrummet når du balkongen som är belägen mot den grönskande innegården. Vidare finns ett badrum med tvättmöjligheter som är stambytt av föreningen 2005 samt en praktisk WC att tillgå.

Brf Vetterslund är en stabil förening med ett flertal stora renoveringar bakom sig. Läs mer i föreningsinformationen.

Vetterslund är ett trivsamt område med närhet till bland annat City och Erikslund. Busshållplats och matbutik är inom promenadavstånd. Fantastiskt fina grönområden och promenadstråk runt knuten. Perfekt för barnfamiljen med flertalet förskolor, grundskolor och lekparker i närområdet.

Hör av dig till mäklaren för mer info!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad