Såld

Vetterslund, Västerås

Vetterslundsgatan 14

Slutpris: 850 000 kr

Vetterslundsgatan 14

Fräsch trerummare på första våningen!

Varmt välkommen till denna välplanerad trerummare, bekvämt belägen på våning 1!

- Stabil förening
- Härligt ljusinsläpp
- Tvättmaskin i badrummet
- Första våningen

Bostaden fördelar sig över en inbjudande hall med plats för avhängning, två tilltalande sovrum med inbyggda garderober i bägge, ett badrum med tvättmaskin & badkar, ett kök som är stilrent, modernt och utrustat med allt man behöver samt ett socialt vardagsrum med tillgång till en supermysig balkong. Ett förråd hör till lägenheten.

Brf Vetterslund är en stabil förening med ett flertal stora renoveringar bakom sig. Läs mer i föreningsinformationen. Föreningens hemsida: Vetterslund.se

Vetterslund är ett trivsamt område med närhet till bland annat City och Erikslund. Busshållplats och matbutik är inom promenadavstånd. Fantastiskt fina grönområden och promenadstråk runt knuten.

Hör av dig till mäklaren för mer info!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad