Såld

Södermalm - Hornstull, Stockholm

Verkstadsgatan 5, 3 tr

Slutpris: 3 900 000 kr

Verkstadsgatan 5, 3 tr

Härlig balkong i västläge vid Hornstull!

Välkommen till en mini tvåa med toppläge på Södermalm i hjärtat av Hornstull. En perfekt lägenhet med mycket ljusinsläpp och mysig balkong i västläge. En stabil och välskött föreningen som är äkta och äger marken. Väldisponerad med öppen planlösning och ett ljuvligt ljusinsläpp genom fina eleganta fönsterpartier. Ett mysigt sovrum med vackra skjutdörrar i glas samt vackra fönster. Fräscht kök med gott om förvaring och plats för ett matbord där det kan spenderas trevliga middagar. Helkaklat badrum med tvättmaskin och handdukstork. Fina detaljer så som generös takhöjd och vackert fiskbensparkett som bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. En ytterst välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter som passar utmärkt för så väl ensamhushåll eller ett par.

Med sin kreativa atmosfär har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden.
Här finns vatten och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. 
I närheten har ni även Hornstull med sitt goda utbud av butiker och service samt mycket goda kommunikationer med både buss och T-bana. Den nybyggda gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Bistro Barbro, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! April till och med september kan du hänga på Hornstulls marknad, där kan du både hitta ett och annat loppisfynd och äta gott från foodtrucksen. Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom buss 4 och 54.

Välkommen på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close