Såld

Salabacke, Uppsala

Verkmästargatan 17

Slutpris: 1 975 000 kr

Verkmästargatan 17

Ljus genomgångslägenhet med balkong i absolut bästa solläge, med eftermiddags- och kvällssol!

Välkommen till en trivsam och ljus genomgångslägenhet i populära Salabacke!
Lägenheten har balkong i absolut bästa solläge, sydväst, med utsikt över den gröna och härliga innergården. På innergården finns trädgårdsmöbler, grill och stora gräsytor. Ytskikten och golven har renoverats till stor del under 2021. Härligt och ljust vardagsrum samt rymligt separat sovrum. Kök med ordentlig matplats. Helkaklat badrum med bl.a. golvvärme, uttag för tvättmaskin och fönster som ger extra ljusinsläpp.

I månadsavgiften ingår bl.a. bredband! Till bostaden hör ett källarförråd och ett vindsförråd.

Attraktiva Salabacke erbjuder trevliga promenadstråk och grönskande parkområden. Bra pendlarläge med närhet till både E4:an samt cykelavstånd till Resecentrum och citykärnan. I närområdet hittar du caféer, konditori, restauranger, frisör, Ica, apotek, skola, förskola och härliga Verkmästarparken.

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Verkmästargatan 17, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad