Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Vattholmavägen 8C

Slutpris: 4 400 000 kr

Vattholmavägen 8C

Ljus och fritt belägen genomgångslägenhet med två balkonger och två badrum

Här kan du bo och leva i denna härliga och trivsamma genomgångslägenhet på våning 6 av 7 med två balkonger. De rymliga balkongerna ger dig tillsammans möjlighet att nås av solens strålar under hela dagen till nedgång. Lägenheten andas ljus och rymd och har en öppen planlösning med stora sällskapsytor samt två badrum/duschrum. Ett mycket högt och fritt läge med fin utsikt.

Lägenheten bjuder på en välkomnande hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Här finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett duschrum. Tre bra sovrum med förvaring. Funktionellt kök med vit inredning och rostfria vitvaror och som har en öppen planlösning mot vardagsrummet.

Förening med elbilspool och ellådcykel. Gemensamt med grannföreningar delas takterassen, relaxavdelningen och övernattningsrummet. Här bor ni i ett barnvänligt område med bl a flera lekparker och med ett bekvämt cykelavstånd till centrumkärnan, Resecentrum, mataffär, gym och bad.

Bostadsrättshavaren nyttjar ett källarförråd. Bilgarage och cykelförråd finns också i källaren och nås enkelt med hissen. Tillträde enligt överenskommelse.

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vattholmavägen 8C, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad