Kommande bostad

Kapellgärdet, Uppsala

Vattholmavägen 4D

2 500 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 66,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 305 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2006-07
Vattholmavägen 4D

Njut av lugnet, utsikten och atmosfären högst upp i huset med en slående takhöjd!

För dig som uppskattar det lilla extra, lyx och en bekväm vardag! - Nu kan du sluta leta. Här finner du en genomgångs tvåa om 66,5 kvm på sjätte och högsta våningen i huset vilket gör lägenheten unik med dess takhöjd, om ca 2,6 upp till 3,6 m, och otroliga ljusinsläpp som flödar in från de stora fönsterpartierna. Till detta får du en stor balkong med fint läge mot gården och utsikt mot domkyrkan där solen kan avnjutas större delen av dagen och kvällen. Dessutom har du fri utsikt över trädtoppar och takåsar från kök/vardagsrum. Ta hissen upp från garaget och ta ett kliv in i hallen och stäng säkerhetsdörren så slås du direkt av ett hem som andas ljus, lyx och en trivsam atmosfär.

Lägenheten är smakfullt inredd och har genomgående ekparkett förutom hallen som har ett praktiskt klinkergolv. Planlösningen fördelar sig på stort kök med gott om förvaring och ordentlig matplats, rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffgrupp. Vidare finns hall med garderober samt sovrum med utgång till balkong i västerläge. Från denna balkong kan man njuta av solen sent in på kvällstimmarna. Rymligt och stilrent badrum med fönster, maskinell utrustning i form av tvättmaskin, wc, handfat med kommod och duschhörna. Stort tillhörande förråd om ca 6 kvm disponeras i källaren.

Bostaden ligger i en mycket stabil och välskött HSB-förening intill parkområdet på Kapellgärdet. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, bredband, IP-telefoni (samtalsavgifter tillkommer) samt bostadsrättstillägg! Utöver detta så har även föreningen satsat på solceller samt gemensamt elavtal med individuell debitering efter förbrukning. Föreningen har en stor och fin innergård med gräsmatta, lekplats, planteringar och sittgrupper. I föreningen finns bl.a. övernattningsrum, 5 st tvättstugor, barnvagnsförråd samt garage i källaren (Föreningen hyr ut 88 parkeringsplatser i varmgarage, kostnad 800 kr/mån fr.o.m. 24-01-01, 30 st laddplatser för ca 1 050 kr/mån, och 12 MC-platser för 150 kr/mån). Från Portalgatan finns den mesta servicen du behöver i din vardag inom nära räckhåll. Härifrån når du Vaksala torg med Uppsala konsert och kongress samt affärshuset Kvarnen med bara en kortare promenad. Utmärkt läge för den som pendlar med endast några minuters cykelfärd till Resecentrum.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller [email protected]!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Vattholmavägen 4D, Kommande i Kapellgärdet, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad