Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Vattholmavägen 4D

Slutpris: 2 600 000 kr

Vattholmavägen 4D

Rymlig tvåa med balkong i västerläge, bredband ingår i avgiften!

Välkommen till en ljus och rymlig tvåa belägen på våning 4 i fastighet med hiss från markplan. Fördelaktigt läge i huset med balkong mot föreningens innergård i västerläge och fri utsikt över trädtoppar och takåsar från kök/vardagsrum.

Lägenheten är smakfullt inredd och har genomgående ekparkett förutom hallen som har ett praktiskt klinkergolv. Planlösningen fördelar sig på stort kök med gott om förvaring och ordentlig matplats, rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffgrupp. Vidare finns hall med garderober samt sovrum med utgång till balkong i västerläge. Från denna balkong kan man njuta av solen sent in på kvällstimmarna. Rymligt och stilrent badrum med fönster, maskinell utrustning i form av tvättmaskin, wc, handfat med kommod och duschhörna bakom glasvägg. Stort tillhörande förråd om ca 6 kvm disponeras i källaren.

Bostaden ligger i en mycket stabil och välskött HSB-förening intill parkområdet på Kapellgärdet. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, varmvatten, kabel-TV, tvättstuga, bredband och ip-telefoni! Föreningen har en stor och fin innergård med gräsmatta, lekplats, planteringar och sittgrupper. I föreningen finns bl.a. övernattningsrum, barnvagnsförråd samt garage i källaren (Föreningen hyr ut 119 parkeringsplatser i varmgarage, kostnad 700 kr/mån, 20 st laddplatser för ca 950kr/mån, och 12 MC-platser för 150 kr/mån). Från Portalgatan finns den mesta servicen du behöver i din vardag inom nära räckhåll. Härifrån når du Vaksala torg med Musikens hus samt affärshuset Kvarnen med bara en kortare promenad. Utmärkt läge för den som pendlar med endast några minuters cykelfärd till Resecentrum.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna underbara bostad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad