Jesper Ackelman

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare & nyproduktionscertifierad

Mitt främsta mål som fastighetsmäklare är att skapa meningsfulla möten med entusiasm för kunder och dennes fastighetsaffär. Jag strävar alltid efter att ge säljare och köpare en känsla av trygghet och förtroende när de ger sig in i den stora affär som ett köp eller försäljning innebär, oavsett om det handlar om den allra första lägenheten som markerar början på ett nytt kapitel eller hemmet som har varit en del av en familjs historia i generationer.

Min brinnande önskan att bygga starka kundrelationer och se till att mina kunder är helt nöjda är min största drivkraft. Det är denna passion som driver mig framåt och som gör att mina kunder inte bara återkommer för att göra fler affärer med mig, utan även gärna rekommenderar mig till sina närmaste, vänner och bekanta.

Med en gedigen erfarenhet som fastighetsmäklare i Uppsala sedan 2016 har jag en djup kunskap om staden och dess olika områden. Jag är verksam inom Uppsala kommun samt dess grannkommuner och har en särskild kärlek och förståelse för områden som Årsta, Luthagen, Fålhagen samt Tunabackar. Att hjälpa människor att hitta sitt drömhem är inte bara mitt yrke utan också min passion, och jag ser fram emot att fortsätta att göra detta under hela mitt liv med entusiasm och engagemang.

Kontakta mig så kommer jag ut för ett möte där vi kan diskutera din situation.

Kontakta mig Högsta betyg
4.8/5 av 81 omdömen - hittamäklare.se
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.