Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Vattholmavägen 4 D

Slutpris: 2 550 000 kr

Vattholmavägen 4 D

VÄLPLANERAD OCH RYMLIG TVÅA BELÄGEN PÅ VÅNING 5 AV 6!

Välkommen till en ljus och rymlig tvåa belägen näst högst upp i huset och med balkong. Mycket fördelaktigt läge i huset då den inglasade balkongen ligger mot föreningens innergård i västerläge, fri sikt österut och med hiss från markplan.

Planlösningen fördelar sig på stort kök med gott om förvaring och ordentlig matplats, rymligt badrum med fönster samt vardagsrum med plats för större soffgrupp. Vidare finns hall med garderober samt sovrum med utgång till balkong i västerläge. Från denna balkong kan man njuta av solen sent in på kvällstimmarna. Tillhörande förråd i källaren.

Bostaden ligger i en stor HSB-förening intill parkområdet på Kapellgärdet. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, varmvatten, kabel-TV, tvättstuga, bredband och ip-telefoni! Föreningen har fin innergård med gräsmatta, planteringar och sittgrupper. I föreningen finns bl.a. övernattningsrum, barnvagnsförråd samt garage i källaren (Föreningen hyr ut 119 parkeringsplatser i varmgarage, kostnad 700 kr/mån. Det finns också 12 MC-platser, kostnad 150 kr/mån). Från Portalgatan finns den mesta servicen du behöver i din vardag inom nära räckhåll. Härifrån når du Vaksala torg med Musikens hus samt affärshuset Kvarnen med bara en kortare promenad. Utmärkt läge för den som pendlar med endast några minuters cykelfärd till Resecentrum.

Tillträde för denna bostad är planerat mitten av Oktober 2022.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vattholmavägen 4 D, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad