Till salu

Centrum, Västerås

Västra ringvägen 21C

Nästa visning
calendar icon torsdag 20 juni 17:00 - 17:30
  • price tag icon 3 727 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 595 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 52 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 727 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1946
Västra ringvägen 21C

Gott skick - mysig balkong - centralt läge!

Varmt välkommen till en fräsch tvårummare i gott skick, ett stenkast från city!

Lägenheten har gott om förvaringsytor och fördelar sig över en inbjudande hall, sociala ytor i form av kök och vardagsrum i öppen planlösning med en köksö samt med utgång till en trevlig balkong som vetter mot lugn innergård och återvändsgränd, ett helkaklat badrum och ett rogivande sovrum med egen klädkammare.

På Västra ringvägen 21C bor du i en stabil och attraktiv förening med låg belåning, därav den låga avgiften. Föreningen har i fastigheten en nyrenoverad tvättstuga.

Lägenheten har ett attraktivt läge med direkt närhet till det bästa som centrala Västerås har att erbjuda. I centrum hittar du ett brett utbud av butiker, restauranger, barer, biograf och caféer. Centralstationen och busstationen ligger bara en kort promenad bort, och det är behagligt avstånd till både Vasaparken och Mälardalens Universitet.

Om du söker efter ett boende med ett centralt läge har du verkligen kommit rätt. Missa inte chansen att kontakta ansvariga mäklaren för en visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via hemsidan. Välkommen på visning! torsdag 20 juni, 17:00 - 17:30
Anmäl mig
Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad