Såld

Saltsjöqvarn, Nacka

Västra Henriksborgsvägen 16

Slutpris: 10 000 000 kr

Västra Henriksborgsvägen 16

Fantastiskt radhus med tre våningar, utsikt mot Saltsjön!

Välkommen hem till detta fantastiska radhus i populära Henriksborg, ett av Stockholms bäst placerade radhusområde. Här bor du ett stenkast från storstadens puls, Saltsjöns vatten och med en oslagbar utsikt över havet och Stockholms stadslinje. Det perfekta boendet för dig som vill ha en fot i innerstan och en i skärgården.

Radhuset som är byggt 1979 har mycket god potential. Planlösningen är väl genomtänkt där alla kvadratmeter kommer till sin rätt. Entréplanet består av en välkomnande entré och gott om extra ytor för t.ex. stort sovrum, bastu, tvättstuga och förvaring. Mellanplan har stora sociala ytor med ett stort kök. Här ryms både familj och vänner. De stora stora fönsterpartierna maximerar känslan och ljusinsläppet. På mellanplan når man både bostadens trädgård samt den stora balkongen. Här njuter ni av solen hela dagen samt den fantastiska utsikten över havet. På övre plan finns den privata delen, här finns tre sovrum, badrum och ett allrum. Här finns också en balkong med underbar utsikt. Samtliga våningar har toalett/badrum.

Här bor ni i otroligt populärt och lugnt område med snudd på ingen trafik, vilket gör det perfekt för barnfamiljen. Här kan man njuta av den gemensamma inomhuspoolen, koppla av i bastun eller ta en match på Stockholms kanske vackraste tennisbana. I området finns det också lekplatser och allt detta ombesörjs av den gemensamma samfällighetsföreningen Henriksborg. Kommunikationerna är mycket goda i området med bl.a. bussar till Slussen och SL-båtar över till Nybrokajen. Populära Vilans skola med förskola ligger en kort bit bort liksom Finnboda förskola. I Sickla köpkvarter finner ni ett charmigt centrum med stort shoppingutbud och restauranger såsom Urban Deli och Sovel. Fin strandpromenad utmed Saltsjön ända ut till Kvarnholmen.

Välkommen till en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Västra Henriksborgsvägen 16, Såld i Saltsjöqvarn, Nacka Planlösning från Västra Henriksborgsvägen 16, Såld i Saltsjöqvarn, Nacka Planlösning från Västra Henriksborgsvägen 16, Såld i Saltsjöqvarn, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad