Såld

Vasastan, Stockholm

Västmannagatan 50

Slutpris: 8 775 000 kr

Västmannagatan 50

På bästa läget i Vasastan hittar du denna ljusa 3:a högt upp i huset!

Det ljusa vardagsrummet välkomnar dig med gott om plats för både matbord och TV-hörna, perfekt för underhållning och sociala stunder.
Ett nyligen renoverat kök med lyxiga och praktiska granitskivor. Trevlig köksö och mycket arbetsyta och förvaring.
Två väl tilltagna sovrum med gott om förvaringsutrymme med inbyggda garderober och stora härliga fönster.
Balkong mot lugn innergård där du kan koppla av och njuta – perfekt för morgonkaffet eller kvällens avkoppling.
Ett stilrent badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare och en fin liten gästtoalett för optimal bekvämlighet.
En trevlig och öppen hall binder samman hela bostaden och ger en välkomnande inramning till ditt nya hem.

Garage finns i huset och för närvarande är det ingen kö. 2600kr/månad.

Bostadsföreningen har 22:a nov 2023 ingått avtal med en köpare att sälja föreningens garage i två våningar och de två kommersiella lokalerna i markplan om en köpeskilling på 50 miljoner kronor. Föreningen har i dagsläget ca 20 miljoner i kassan och ca 69 miljoner i lån och i teorin blir alltså föreningen skuldfri efter affären. Exakt hur pengarna används har inte beslutats, och det kan sannolikt bli så att föreningen väljer att behålla en del av pengarna som kassa och låter ett mindre lån kvarstå. Försäljningen av garaget och lokalerna innebär också att föreningen tar ett stort steg mot att bli en äkta bostadsrättsförening. Tillträde för köparen av lokalerna är september 2024. Affären är villkorad av att den godkänns på extra stämma som kommer att hållas inom kort.
Det är föreningens uppfattning att försäljningen av en eller flera av de lägenheter på plan 6 som ägs av juridisk person räcker för att föreningen ska kunna bli äkta efter att affären genomförs i september 2024. Annons gällande en av lägenheterna ligger redan nu ute på marknaden.
Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

På Västmannagatan 50 får du uppleva det bästa av Vasastans pulserande stadsliv.
Med närhet till ett överflöd av restauranger, caféer, gym och andra bekvämligheter, erbjuder detta boende en fantastisk livsstil i hjärtat av Stockholm.
För de hälsomedvetna finns ett gym i närheten och möjligheter till frisk luft, lek och träning i de omgivande parkerna, som tex Vasaparken och Observatorielunden.
Upptäck trendiga butiker, unika boutiquer och andra shoppingmöjligheter som Vasastan har att erbjuda.

Kommunikationsutbudet är nog bland det bästa staden har att erbjuda, men både tunnelbana, pendeltåg och flertalet busslinjer vid Odenplan ett stenkast bort.

Sofia Wetterberg
Ansvarig mäklare

Sofia Wetterberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad