Såld

Björknäs, Nacka

Värmdövägen 629

Slutpris: 2 065 000 kr

Värmdövägen 629

Unik lägenhet som erbjuder en hög livskvalité med egen uteplats!

Välkommen till denna unika lägenhet med en egen uteplats och utmärkt läge!

Detta är en bostad som erbjuder en hög livskvalité. Underbar uteplats där man kan bjuda över familj och vänner på härliga grillkvällar. Gott om plats för rymlig soffgrupp och grill. När man kommer in i lägenheten märker man att den är otroligt välplanerad. Här nyttjas varje yta på ett genomtänkt sätt och skapar ett bra flöde i bostaden. Hall med plats för matbord och avhängning av kläder, separat arbetskök med väl tilltagna ytor, smart sovalkov med plats för stor säng och garderob och vardagsrum med utgång till den härliga uteplatsen.

Björknäs är ett mycket trevligt och attraktivt område, nära till natur, Skurusundet och affärer. Kommunikationen här är oslagbar, med buss som tar dig in till slussen på endast 15 min.

Här är det bara att flytta in, det mesta av möbler och husgeråd ingår i köpet!

Välkommen på visning!

Alexander Björklund
Ansvarig mäklare

Alexander Björklund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Alexander

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Värmdövägen 629, Såld i Björknäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad