Till salu

Torsby, Värmdö

Värmdövägen 37

Nästa visning
calendar icon söndag 21 april 14:00 - 14:45
6 875 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 203 m2 boarea
  • 123 m2 biarea
  • 2 890 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1962/2015
Värmdövägen 37

Välplanerad, gedigen familjevilla i 1 1/2-plan med full källare i populära Torsby.

Välplanerad, gedigen, ytterst välskött familjevilla i 1 1/2-plan med full källare på stor uppvuxen trädgårdstomt i barnvänliga Torsby. Detta är det perfekta boendet för den stora familjen. Huset disponeras över 3-plan. Entréplan med 3 ordentliga sovrum, duschrum samt gästtoalett och de rymliga köket samt vardagsrummet. Från köket når du fin balkong i sydväst och från vardagsrummet kommer du ut på den härliga altanen i perfekt söderläge. Övervåningen är ett stort rum om dryga 80 kvm med öppet till nock och synliga takbjälkar. Wow-känsla minst sagt! Jag skulle vilja kalla det "crescendo-våningen". Här har nuvarande ägare skapat rum-i-rummet. Vardagsrum i en del, gästrum samt en sällskapsdel. Vid behov kan övervåningen delas av till exempelvis ytterligare sovrum. Källaren är otroligt rymlig! Här finns tvättstuga om dryga 20 kvm, bastu, garage, vin-/matkällare, förråd samt pannrum.

Huset står på en stor och trevlig tomt med plan gräsmatta för lek och samvaro, köksträdgård, fruktträd och bärbuskar. Trevlig altan i perfekt söderläge med del under tak som skänker skugga varma sommardagar eller skydd för regn. Utanför köket finns trevlig balkong perfekt för den första morgonkoppen eller ett kallt glas på kvällskvisten.

Välkommen till Torsby, ett havsnära område med vacker skärgårdsnatur. Här bor du med närhet till mysiga promenadstråk och badplatser. I närområdet finns fotbollsplan, tennisplan, lekpark och utegym. Den populära sushirestaurangen SakaeV ligger bara några minuters promenad bort, likaså ligger fantastiska utflyktsmålet Siggesta Gård en kort biltur bort. Siggesta Gård har byggts om till ett upplevelsecentrum med ridhus, minigolf, fotbollsgolf, paddel, restaurang med mera. Här hålls även konserter samt den populära bakluckeloppisen.

Vid Torsbybadet hittar du härlig sandstrand och klippbad med lekplats, grillplats och volleybollplan. Vid Sjöviksbadet finns samfällighetens klubbhus som går att hyra för möten eller kalas. Via Torsby Båtägareförening finns möjlighet till båtplats.
Torsby Samfällighetsförening: https://torsby-varmdo.se

I krokarna finns flertalet skolor och förskolor, nyöppnade förskolan Norrlandia precis över vägen. Till bushållsplatsen är det någon minuts gångväg, med buss tar du dig till stadens puls på endast ca 35-40 minuter, eller knappa 25 min med bil. Det finns även en belyst cykel -och gångbana längs med vägen till Hemmesta.

Det här är ett perfekt boende för familjen som ställer höga krav på ett kvalitativt boende med närheten till det mesta.

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 21 april, 14:00 - 14:45
Anmäl mig
Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! måndag 22 april, 18:00 - 18:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Närområde

previous slide
next slide
Planlösning från Värmdövägen 37, Till salu i Torsby, Värmdö Planlösning från Värmdövägen 37, Till salu i Torsby, Värmdö Planlösning från Värmdövägen 37, Till salu i Torsby, Värmdö

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad