Såld

Storängen, Nacka

Värmdövägen 172

Slutpris: 18 000 000 kr

Värmdövägen 172

Representativ sekelskiftesvilla med södervänd tomt i populära Storängen.

Vacker sekelskiftesvilla med stor södervänd tomt som uppfördes av arkitekt Folke Hedman. Denna praktfulla och stadsnära fastighet i Storängen stod färdig år 1910 och har ett unikt utförande både invändigt och utvändigt som måste ses och upplevas på plats. Ett synnerligen attraktivt läge och sällan skådat hus på marknaden, så välkomna till Värmdövägen 172 och denna fantastiska fastighet med anrik karaktär. Här bor man ståndaktigt med generösa ytor i två plan och med både vind och källare med en boarea om 288 kvm och en byta om 102 kvm. Stor södervänd tomt utan större insyn med grönskande växtlighet, fruktträd och en stor användbar gräsyta för lek, rekreation och odling. På tomten finns även bra förråd, parkeringsplats under carport och ytterligare plats för tre bilar finns på parkeringsplats framför och bredvid carport.

Entreplan erbjuder ett vackert inrett våningsplan med bröstpaneler, nymåla snickerier, tapetserade väggar och tidsenliga golv. Klassisk entré med kapprum som öppnar upp mot den inre hallen. Här finns stort badrum, rymlig hall med förvaring och gäst-wc. Från hall nås kök, matsal och vardagsrum. Denna vånings disponeras för olika ändamål. Här kan det bjudas till festligheter med mingel i salongen eller matsalen. I matsalen får stort sällskap plats och dessutom finns en vacker öppen spis i vardagsrummet som ligger mellan dessa två rum. Här finns ett rum och kök, ytterligare tre sovrum erhålls, två på plan två och ett på vinden.

Plan två erbjuder två stora sovrum och en toalett. Dusch finns men är i behov av renovering. På vinden finns flera kattvindar som är praktiska förvaringsutrymmen.

Källarplan är inredd som ett stort allrum med en bar i ena hörnet samt tvättavdelning och badrum med dusch och bastu. Härifrån kommer du även ut till trädgårdens östra sida.

Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Värmdövägen 172, Såld i Storängen, Nacka Planlösning från Värmdövägen 172, Såld i Storängen, Nacka Planlösning från Värmdövägen 172, Såld i Storängen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad