Till salu

Rosendal, Uppsala

Vårdsätravägen 3B

Nästa visning
calendar icon söndag 21 april 13:50 - 14:05
1 995 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 29 m2 boarea
  • 10 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 007 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018-2019
Vårdsätravägen 3B

Unik loftlägenhet med generös takhöjd, 29 kvm samt 10 kvm loft & balkong mot innergård!

Välkommen till denna kvadratsmarta lägenhet i populära Rosendal med påkostade materialval! Här bor du med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en social och luftig känsla tack vare takhöjden om ca 4 meter! Från vardagsrummet når du balkongen om ca 6 kvm som ligger in mot föreningens innergård. Köket från HTH har ljusa, släta luckor och ger ett stilrent intryck samt plats för matgrupp. Badrummet erbjuder golv i carraramarmor, ljust kakel på väggarna samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. En trappa upp hittar du bostadens generösa loft om ca 10 kvm som med fördel kan användas som sovrum.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA-butik med bra öppettider.

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 21 april, 13:50 - 14:05
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Vårdsätravägen 3B, Till salu i Rosendal, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad