Såld

Rosendal, Uppsala

Vårdsätravägen 3B

Slutpris: 1 995 000 kr

Vårdsätravägen 3B

VÄLPLANERAD LÄGENHET MED RYMLIGT SOVLOFT OCH GENOMGÅENDE GOTT OM FÖRVARING.

Här ges tillfälle att förvärva en mycket lyxig lägenhet näst högst upp. Med en generös takhöjd om ca 4 meter i vardagsrum och kök samt ca 1.90 meter på sovloftet ger det känslan av två rum och kök samt en otrolig rymd! Hela lägenheten genomsyras av exklusivitet och erbjuder genomgående vitpigmenterat ekgolv, vitt hth-kök med vitvaror från smeg, badrum med läcker marmor och kombinerad tvätt/torkmaskin, stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp, stor balkong, och sist men inte minst ett sovloft vilket gör att loftet nyttjas som ett riktigt sovrum!

Garaget når du smidigt med hiss från ditt våningsplan och bland de gemensamma utrymmena finns grovtvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen.

Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vårdsätravägen 3B, Såld i Rosendal, Uppsala Planlösning från Vårdsätravägen 3B, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad