Såld

Tunabackar, Uppsala

Väpnargatan 13A

Slutpris: 1 975 000 kr

Väpnargatan 13A

Med ett högt och fritt läge i ett lugnt gårdshus....

Välkommen till denna trevliga genomgångslägenhet. Den är lugnt och behagligt belägen högst upp i gårdshus med ett fritt och insynsskyddat läge. Här får ni bland annat ett fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier och en balkong med markis och förmiddags- och tidig eftermiddagssol mot gårdsmiljön. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett källarförråd och en matkällare.

Planlösningen ger er entré/hall med förvaring och plats för ytterkläder, kök med rymlig matplats och kaklad dusch/WC med fönster. Vidare får du här ett sovrum och ett rejält vardagsrum med utgång till balkongen.

Här har du bra bussförbindelser och behagligt cykelavstånd till centrum. Här bor du i lugna och hemtrevliga kvarter med närheten till bland annat natur och motionsspår i Röbo. Som boende här har du endast någon minuts promenad till Torbjörns torg med restauranger och ICA med generösa öppettider. Fyrishov med möjligheter till bland annat bad och gym finns även det i närområdet. Stabil förening med välrenoverade byggnader.

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Väpnargatan 13A, Såld i Tunabackar, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad