Kommande bostad

Gottsunda, Uppsala

Valthornsvägen 52 F

1 295 000 kr
area icon Yta
  • 69 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 003 kr/mån
floors icon Våning
  • -1 av 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1975/ 76
Valthornsvägen 52 F

Markplanslägenhet med stor och grön uteplats! Nyrenoverad och fräsch lägenhet. Omgjord till 2.5:a!

Fantastisk lägenhet belägen i markplan med en underbar uteplats med trätrall. Här blickar du ut över skog och grönområden. Väldigt lugnt och behagligt, här bor du i harmoni med naturen. Från början är detta en 2:a, men den stora klädkammaren är ombyggd till ett rum och nyttjas som sovrum idag, så du kan ha funktion som en 3:a. Lägenheten är i mycket bra skick då den totalrenoverats sen 2018. Hela köket, alla golv och väggar är renoverade då. Badrummet är renoverat 2020.

Bostaden ligger som i en oas i Gottsunda. Väldigt barnvänligt med bra lekplatser i närområdet samt de stora grönområdena utanför. På sommaren kan du cykla till Lyssnarängen och bada på ca. 15 minuter. Omtyckt och trivsam förening. I absoluta närheten finns Gottsunda Centrum med all tänkbar service.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Valthornsvägen 52 F, Kommande i Gottsunda, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad