Såld

Fålhagen, Uppsala

Vallbygatan 1

Slutpris: 2 350 000 kr

Vallbygatan 1

Ljus tvåa med ett mycket fritt läge och en naturnära känsla

Välkommen till denna mysiga lägenhet i hjärtat av Fålhagens trevliga villakvarter. Här bor du på en mycket lugn gata med vy över parkmiljöer och takåsar. Lägenheten erbjuder bra sällskapsytor, ljusa färger, generös takhöjd och en solig balkong, i ogenerat söderläge, med en naturnära känsla.

Den väl genomtänkta planlösningen ger dig en möblerbar entré/hall, ett fräscht badrum och ett kök med rymlig matplats. Vidare får du här ett sovrum med bra förvaring och ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkongen.

Lägenheten hör till en stabil och välskött förening med samlingslokal/övernattningsrum, motionsrum och bastu. Du tar även del av en grönskande gårdsmiljö med pergola och grill att nyttja för sociala sammankomster under sommarhalvåret. Som bostadsrättsinnehavare nyttjar du två källarförråd.

Du får perfekt pendlarläge för bil, buss och tåg samt kort gångavstånd till gym, mataffärer, lokala restauranger och trevliga fik/konditorier. Med ett boende i detta område får du en lugn och trivsam omgivning samtidigt som du har gångavstånd till centrum.

Mattias Forsberg
Ansvarig mäklare

Mattias Forsberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vallbygatan 1, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad