Till salu

Fålhagen, Uppsala

Vaksalagatan 55

Nästa visning
calendar icon söndag 21 juli 15:30 - 16:00
  • price tag icon 2 863 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 195 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 21 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 863 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1968
Vaksalagatan 55

Perfekt som studentbostad eller första boende! Fönster som vetter mot lummig parkmiljö.

I det populära området Fålhagen finner du denna välplanerade etta som är i utmärkt skick och har ett oslagbart läge i ett hus med hiss från markplan. Lägenheten ligger högt upp i huset med en härlig utsikt över parken och är helt fri från störande trafikljud.

Bostadens planlösning är genomtänkt och funktionell, med plats för allt du behöver. Vid entrén finns hall med ett välutrustat kök. Allrummet är rymligt med plats för säng, soffa matbord och förvaring eller skrivbord. Rummet är ljust och luftigt tack vare de stora fönsterpartierna och den franska balkongen, som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en känsla av rymd. Badrummet är stilrent med kakel och klinker.

I trapphuset finns en gemensam balkong som du kan nyttja.

Adressen Vaksalagatan 55 ger dig ett utmärkt pendlarläge med cirka 9 minuter till Resecentrum. Du har dessutom mataffär, skolor och service inom bekvämt cykel- och gångavstånd. Läget är centralt men ändå rofyllt, med närhet till både grönytor och trevliga restauranger. Här bor du mitt i city, men ändå lugnt belägen mot park.

Visningar

Föranmäl dig gärna via hemsidan. Välkommen på visning! söndag 21 juli, 15:30 - 16:00
Anmäl mig
Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Vaksalagatan 55, Till salu i Fålhagen, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad